Pâine cu ierburi de parmezan
Pâine cu ierburi cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii , 10 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită aluat de pâine, fulgi de pătrunjel, parmezan și iarbă de mărar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 33% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjituri cu mei cu ierburi și parmezan , Pâine cu banane și cocos cu fructe de padure tibetane Goji și Pâine cu semințe de mac și chia cu afine - fără gluten și fără lactate .
Instrucțiuni
Puneți aluatul într-un 8-inch. x 4 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit. Decongelați conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un castron mic, combinați brânza, pătrunjelul, usturoiul, mararul și sarea.
Ungeți aluatul cu unt; se presară cu amestec de brânză. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că se dublează, aproximativ 2-1/2 ore.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.