Ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit
Rețeta Tuna Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 3 ore și 5 minute. Această rețetă servește 4 și costă 7,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1193 calorii, 60g de proteine, și 69G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, ton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit, Hummus Picant Zdrobit, și Folie de Hummus cu linte cu Rețetă de melasă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 12 frigarui din lemn inmuiat in apa timp de 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
1
Bateți împreună melasa de rodie, mierea, sucul de lămâie, muștarul și menta și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Lăsați glazura să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mică la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
4
Adăugați pasta de roșii, chimenul, ienibaharul și cayenne și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
¼ Lingurita Oregano
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
6
Tăiați tonul în bucăți mari și adăugați-l într-un robot de bucătărie împreună cu amestecul de condimente răcit, pătrunjelul tocat 1/4 cană și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Procesați până la destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Se transferă într-un castron și se răcește cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mare folosind metoda căldurii directe.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Împărțiți amestecul de ton în 12 porții egale și rotiți-l în mingi de fotbal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
Mandarine, Fiecare
10
Ungeți koftele cu o parte din uleiul rămas și presărați sare și piper. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe toate părțile și tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rezervați o parte din glazură pentru servire, apoi periați koftes cu o parte din glazura rămasă de fiecare dată când întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Japonez De Susan Preparat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Transferați frigarui pe un platou și movilați o parte din hummusul picant de lângă ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Stropiți kebaburile cu mai multă glazură și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Puneți două treimi din năut într-un robot de bucătărie împreună cu tahini, ulei de susan, miere, usturoi, chile, suc de lămâie, sos fierbinte dacă folosiți și condimentați cu sare și piper. Puree până aproape neted. Cu mașina în funcțiune, stropiți suficient ulei de măsline pentru a face un piure neted, dar gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja
Tahini
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
14
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Puneți năutul rămas într-un bol și zdrobiți grosolan cu un masher de cartofi. Puneți piureul de năut deasupra piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Stropiți cu ulei de măsline și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Raymond R Collection Merlot
Merlotul umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjit. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și tanini. Împerechează cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau Tagine marocan.