Pâine cu fulgi de ovăz cu miere II

Pâine cu fulgi de ovăz cu miere II
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, pâinea cu fulgi de ovăz cu miere ii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Acest mic dejun are 183 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 856 de fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine Cu Miere De Ovăz, Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de amestecare, combinați apă clocotită, ovăz, 1/2 cană de miere, unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
ApăApă
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se lasă să stea 1 oră.
3
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se lasă să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
5
Se toarnă amestecul de drojdie în amestecul de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
6
Adăugați 2 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 20 de minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inch ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți pâinile din tigăi, periați blaturile de pâini cu 2 linguri de miere și presărați cu ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
OvăzOvăz

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Pâine cu fulgi de ovăz în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista