Pâine cu ceapă și usturoi
Ceapa și pâinea de usturoi necesită în jur 23 minute de la început până la sfârșit. Pentru 25 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano, pâine crustă, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Usturoi De Ceapă, Pâine cu ceapă și usturoi, și Pâine Cu Bule De Ceapă-Usturoi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mică la foc moderat.
Adăugați ceapa și usturoiul și condimentați cu zahăr, cimbru și piper. Gatiti 15 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este de culoare aurie si translucida.
Așezați pâinea despicată pe o foaie de copt și fierbeți până devine aurie.
Întindeți jumătate de ceapă și usturoi pe fiecare jumătate de pâine într-un strat subțire.
Presărați fiecare parte a pâinii cu o mână de brânză și reveniți la broiler timp de 30 de secunde pentru a bule brânza.
Serviți cu o cină consistentă, cu supă