Cutii Cu Mousse De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați cutiile de Mousse de zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 671 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți acoperire cu bomboane de ciocolată cu lapte, biscuiți graham acoperiți cu fudge, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Cutii de ciocolată cu Mousse de zmeură, Mousse De Zmeură, și Mousse De Zmeură.
Instrucțiuni
Lucrând pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată, înmuiați două biscuiți într-un unghi la jumătatea drumului în stratul de bomboane. Atașați un cracker la marginea altuia pentru a crea două laturi ale cutiei. Dip încă două biscuiti și atașați marginile pentru a finaliza cutie. Spoon topit chips-uri de ciocolată în partea de jos; răspândit la toate marginile pentru a forma baza. Repetați cu biscuiții rămași. La frigider până se întărește.
Așezați învelișul de bomboane rămas în patiserie sau pungă de plastic; tăiați o mică gaură în colț. Țeavă 1-in. Inimi pe hârtie cerată-foaie de copt căptușită. La frigider 3-5 minute sau până când este ferm.
Puree zmeură într-un blender; apăsați printr-o sită și aruncați semințele.
Puneți 3/4 cană de piure într-o cratiță. Acoperiți și refrigerați piureul rămas pentru garnitură. Se dizolvă gelatina în apă; se adaugă în cratiță. Gatiti la foc mic pana se dizolva gelatina; scoateți de pe foc. Se răcește până când amestecul seamănă cu albușurile de ou neînvins.
Într-un castron, bateți frișca și zahărul până se înăbușesc; pliați în amestec de zmeură până se amestecă bine.
Se taie o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți vârful stea. Umpleți cu mousse de zmeură; țeavă în cutii.
Garnisiți cu o inimă pregătită și zmeură proaspătă, dacă doriți.
Împărțiți piureul rezervat între opt plăci de desert și răspândiți pe suprafața plăcii.
Așezați cutii umplute pe farfurii. Cu o scobitoare, aruncați cercuri mici de frișcă în piure și formați în Inimi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Beciuri De Stepă Riesling Uscat
Aromele de mere verzi, lime, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.