Pâine cu banane de arțar, nuci

Pâine cu banane de arțar, nuci
Pâinea cu banane și arțar, nucă, durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 175 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 21 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a fost perfect. Această rețetă de la Taste of Home necesită aromă de arțar, bicarbonat de sodiu, banane și unt. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Pâinea cu banană de arțar și nucă cu glazură de arțar, pâine de arțar-nuc-banana și brioșele cu banane și nuci de arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Combinați ouăle, bananele, untul, laptele și aroma; amesteca bine. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Cu lingura într-un 8-in. x 4 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Duncan Hines® Mele Caramel Cake Mix1 Cutie Duncan Hines® Mele Caramel Cake Mix
BananeBanane
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se presara cu nuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiatIaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
4
Se coace la 350° timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru Banana Bread. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista