Caramel Macchiato Banana Pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Un amestec de praf de copt, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ {Skinny} înghețată de Caramel Macchiato cu burniță de Caramel de casă, Caramel Macchiato Amprente, și Caramel Macchiato Negrese.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit. Într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Spray De Gătit
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bateti
Bol
Cuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, zdrobiți bananele cu o furculiță până aproape netede și amestecați crema de cafea, uleiul vegetal, ouăle, zahărul și granulele de cafea instant până când granulele de cafea s-au dizolvat. Se amestecă treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul este aproape neted și se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Cremă De Cafea
Ulei Vegetal
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Pâine Pan
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii cu banane iese curată, aproximativ 1 oră. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Topiți untul nesărat într-o cratiță la foc mediu și amestecați zahărul brun și extractul de vanilie. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și reduceți focul la foc mic. Fierbeți siropul timp de 3 minute, lăsați să se răcească la o temperatură caldă, dar lichidă și turnați glazura peste pâinea cu banane.