J-Lo asiatice Mojito

J-Lo asiatice Mojito
Mojito Asiatic al lui J-Lo ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 1 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 85 de fani. Un amestec de schnapps de mere, suc de ananas, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Asiatice Pere Mojito, Mojito Final... Sequel-Mojito Cherry, și Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito).

Instrucțiuni

1
Amestecați (zdrobiți) împreună frunzele de mentă, pene de tei și schnapps de mere acre într-un pahar folosind mânerul unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2
Adăugați Rom de lămâie și suc de ananas; se agită bine și se toarnă peste gheață. Sus cu sifon de club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Apă SpumantăApă Spumantă
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Miere De CitriceMiere De Citrice

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista