Espresso Flan
Espresso Flan este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 664 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, gălbenușuri de ou, espresso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche), și Guavan și tartă cu brânză (Flan De Guayaba y Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle și gălbenușurile de ou. În timp ce bateți, adăugați zahărul încet până se dizolvă complet.
Adăugați vanilie, smântână grea, lapte și sare și continuați să bateți. Pentru a scăpa de bulele de aer în amestec, transferați într-un castron mare printr-o strecurătoare fină.
În partea de jos a 6 (1/2 cană) ramekins (cupe mici de cremă ceramică), așezați aproximativ 1 1/2 lingurițe de caramel. Când toate cele 6 ramekine au caramel în partea de jos, periați fiecare fund și parte cu unt topit pentru a fixa flanul și totuși lăsați-l să fie îndepărtat cu ușurință. Umpleți fiecare ramekin cu amestecul de flan, încet pentru a evita bulele de aer, până la aproximativ 2/3 plin.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați ramekinele aproape pline în tava de copt superficială și apoi umpleți tigaia cu apă clocotită. Baia cu apă caldă va permite cupelor de flan să gătească uniform în cuptor. Chiar înainte de introducerea tigaie în cuptor, top fiecare ramekin cu o lingura de espresso fierbinte.
Coaceți timp de 40 de minute.
Când scoateți tava din cuptor, lăsați ramekinii să rămână răciți în baia de apă originală, peste noapte, dacă este necesar.
Înainte de servire, așezați ramekins într-o altă tigaie superficială cu apă caldă pentru a slăbi crema. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii interioare a cupei pentru a slăbi în continuare, așezați o farfurie deasupra ramekin și răsturnați pe farfurie pentru a servi.
În cratiță preîncălzit la foc mediu, se toarnă în apă și se aduce la fierbere.
Se adaugă zahărul și se amestecă până se rumenesc caramelul (aproximativ 4 minute).
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 2 până la 3 minute.