Punch De Ceai De Afine

Punch De Ceai De Afine
Pumnul de ceai de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 20 și costă $1.23 pe portie. Dacă aveți suc de afine, concentrat de suc de portocale, șerbet de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn De Afine Fierbinte, Punch De Afine, și Pumn De Afine Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sucul de afine, sucul de ananas, ceaiul și concentratul de suc de portocale într-un bol mare de pumn până când sucul de portocale este dizolvat. Se acoperă cu ghimbir până când vasul este umplut. Scoateți șerbetul portocaliu în pumn înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Suc De AfineSuc De Afine
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
șerbet Portocaliușerbet Portocaliu
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista