Punch cu fructe

Punch cu fructe
Fruited Punch ar putea fi doar băutura pe care o cauți. Pentru 2,21 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 26 de porții cu 104 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de bere cu ghimbir, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum fulgi de ovăz cu fructe, curcan cu fructe și salată de varză cu fructe.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul și apa. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-4 minute sau până se dizolvă zahărul, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Ceai Tare Preparat, Răcit3 Căni De Ceai Tare Preparat, Răcit
Ceai Tare Preparat, RăcitCeai Tare Preparat, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
3
Într-un castron pentru punch, combinați amestecul de ceai, sucuri și zahăr. Se amestecă căpșunile. Chiar înainte de servire, amestecați ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții26
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista