Punch cu afine cu ananas

Punch cu afine cu ananas
Punch cu afine cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 164 de calorii . Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Un amestec de ananas, suc de ananas, bere cu ghimbir și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cranberry Pineapple Punch , Cranberry Pineapple Punch și Festive Pineapple Cranberry Punch (și Ice Ring) .

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de suc de afine și ananas zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Suc De AfineSuc De Afine
2
Se toarnă într-o formă inelară cu 6 căni; îngheţa. Chiar înainte de servire, combinați sucul de ananas și sucul de afine rămas într-un bol de punch; se amestecă ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați inelul de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista