Pumn De Șampanie

Pumn De Șampanie
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Pumnul de șampanie ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica buric portocaliu, suc de lămâie, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pumn De Șampanie, Pumn De Șampanie, și Pumn De Șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi transferați într-un castron și răciți complet siropul (sau răciți rapid punând vasul într-o baie de gheață și amestecând ocazional până se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Amestecați sucurile, vinul, coniacul, menta, fructele și siropul răcit într-un ulcior mare. Se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră. Se amestecă șampania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
ConiacConiac
FructeFructe
SiropSirop
MentăMentă
VinVin
1
* Siropul poate fi răcit până la 1 săptămână.* Punch, fără șampanie, poate fi făcut cu 3 ore înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
SiropSirop
2
Adăugați șampanie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista