Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Pumnul de șampanie ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica buric portocaliu, suc de lămâie, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pumn De Șampanie, Pumn De Șampanie, și Pumn De Șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi transferați într-un castron și răciți complet siropul (sau răciți rapid punând vasul într-o baie de gheață și amestecând ocazional până se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Amestecați sucurile, vinul, coniacul, menta, fructele și siropul răcit într-un ulcior mare. Se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră. Se amestecă șampania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanie
Coniac
Fructe
Sirop
Mentă
Vin
1
* Siropul poate fi răcit până la 1 săptămână.* Punch, fără șampanie, poate fi făcut cu 3 ore înainte și răcit, acoperit.