Pulpe de pui la tigaie cu struguri și măsline
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, pulpele de pui la tigaie cu struguri și măsline ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 61 g de grăsimi și un total de 946 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de pulpe de pui pe piele, cușcuș cu gătit rapid, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați pulpe de pui cu lămâie prăjită la cuptor cu anghinare și măsline Kalamatan, pulpe de pui prăjite cu citrice și măsline cu amestec de măsline și cartofi și pulpe de pui cu citrice și măsline prăjite cu amestec de măsline și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți puiul din belșug cu sare și piper.
Încinge uleiul de canola într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-înalt, până când strălucește. Prăjiți puiul, cu pielea în jos, până devine maro auriu, 3 până la 4 minute. Apoi întoarceți și rumeniți cealaltă parte, 3 până la 4 minute. Poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei.
Transferați puiul rumenit și toate sucurile pe o tavă de copt sau o farfurie mare.
Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul, 1 cană de struguri, măslinele, caperele, oregano, vinul și 1/2 cană de apă. Se amestecă pentru a se combina și se gătește până când lichidul s-a redus la jumătate, 6 până la 8 minute. Se amestecă untul.
Adăugați puiul și toate sucurile înapoi în tigaie, cu pielea în sus.
Presărați strugurii rămași în jurul puiului. Continuați să gătiți la foc mediu până când temperatura internă atinge 160 de grade F, 6 până la 8 minute.
Setați cuptorul la grătar cu un grătar la aproximativ 4 inci de broiler.
Așezați tigaia sub broiler pentru a croi pielea de pui, aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție pentru a evita arderea.
Pentru a servi, împărțiți cușcușul cald în 4 farfurii și acoperiți fiecare farfurie cu 2 pulpe de pui și o lingură mare de sos.