Pulpe de pui cu masline negre si ardei rosii

Pulpe de pui cu masline negre si ardei rosii
Coapsele de pui cu măsline negre și ardei roșii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți bulion de pui mai puțin sodiu, boia maghiară, ardei grași prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Rețete similare includ Ardei prăjiți cu măsline negre, Branzino Ro Papillote Cu Ardei Prăjiți, Măsline Negre Și Fe, și Rețetă de cotlet de porc cu ardei, oțet și măsline negre.

Instrucțiuni

1
Scoateți 1 ardei prăjit din sticlă; felie subțire de piper. Rezervați ardeii prăjiți rămași pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați prazul în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Aranjați fâșii de ardei roșu prăjit peste praz. Aranjați puiul peste fâșii de ardei prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați puiul cu cimbru, salvie, 1/4 linguriță de sare și boia de ardei. Se toarnă ușor bulionul în jurul puiului; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, 15 minute. Întoarceți puiul; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați măsline și suc de lămâie în tigaie; amestecați pentru a combina. Gatiti, neacoperit, 8 minute sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Aruncați orzo cu 1/2 linguriță de sare și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți amestecul de pui și praz peste orzo fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo GătitOrzo Gătit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Vin Perfect: Chateau St. Jean Fum Blanc 2002 (județul Sonoma, CA), $ acest Sauvignon Blanc cu corp mediu (fum blanc este un alt nume pentru sauvignon blanc) are arome minunate pe bază de plante, plus un indiciu de vanilie și un finisaj lung, vibrant. Acestea oferă un fundal extravagante pentru miez, arome pe bază de plante de pui. Deși felul de mâncare este destul de îndrăzneț, vinul are suficientă greutate, caracter, aromă și claritate pentru a-l rezista.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista