Păstrăv De Mic Dejun Cu Slănină

Păstrăv De Mic Dejun Cu Slănină
Păstrăvul de mic dejun cu slănină este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 23,08 USD pe porție. O porție conține 2947 calorii, 215g de proteine, și 177g de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ulei vegetal, sare și piper, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Păstrăv De Mic Dejun Cu Slănină, Omletă și păstrăv afumat mic dejun Burritos, și Păstrăv învelit în slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți slănina într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când este crocantă și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte, rezervând grăsimea de slănină în tigaie.Clătiți peștele, apoi dragați în făină de porumb și condimentați ambele părți după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ulei vegetal în grăsimea de slănină, apoi încălziți tigaia la foc mediu până când uleiul este fierbinte.Lucrând în loturi, dacă este necesar, prăjiți peștele în grăsimi și ulei combinate pe o parte până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 5 minute.Întoarceți cu grijă peștele și gătiți cealaltă parte încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește garnisit cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista