Păstrăv De Mic Dejun Cu Slănină
Păstrăvul de mic dejun cu slănină este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 23,08 USD pe porție. O porție conține 2947 calorii, 215g de proteine, și 177g de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ulei vegetal, sare și piper, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Păstrăv De Mic Dejun Cu Slănină, Omletă și păstrăv afumat mic dejun Burritos, și Păstrăv învelit în slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când este crocantă și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte, rezervând grăsimea de slănină în tigaie.Clătiți peștele, apoi dragați în făină de porumb și condimentați ambele părți după gust cu sare și piper.
Adăugați ulei vegetal în grăsimea de slănină, apoi încălziți tigaia la foc mediu până când uleiul este fierbinte.Lucrând în loturi, dacă este necesar, prăjiți peștele în grăsimi și ulei combinate pe o parte până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 5 minute.Întoarceți cu grijă peștele și gătiți cealaltă parte încă 5 minute.
Se servește garnisit cu slănină.