Pui și Okra Fricassee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și Okra Fricassee. O porție conține 1243 calorii, 90g de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pui, cățel de usturoi, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee de pui cu Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas mare de mică adâncime și condimentați cu sare, piper și oregano. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Adăugați jumătate din bucățile de pui și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o farfurie mare; repetați cu puiul rămas.
Adăugați ghimbirul, ceapa și usturoiul în caserolă și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă făina până se omogenizează, apoi se amestecă bulionul de pui, laptele de cocos și lămâia și se fierbe.
Adăugați puiul și sucurile sale și fierbeți la foc mic, întorcând bucățile o dată, până când sânii sunt fierți, aproximativ 20 de minute.
Transferați sânii pe o farfurie. Gatiti carnea inchisa la culoare aproximativ 10 minute mai mult.
Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți okra până la verde aprins, aproximativ 2 minute.
Se scurge bine. Întoarceți pieptul de pui în tocană și amestecați okra. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 3 minute.