Pui și cuscus din Africa de Nord

Pui și cuscus din Africa de Nord
Rețeta de pui și cuscus din Africa de Nord ar putea satisface pofta ta africană în jur 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 400 de calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de stafide aurii, cuscus, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Cuscus Tradițional Nord-African (Calea Reală!), Salată De Cuscus Și Rodie Din Africa De Nord, și Creveți Condimentați Din Africa De Nord + Cuscus Israelian De Legume Prăjite De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie și amestecați treptat cuscusul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
StafideStafide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
3
Combinați sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente (suc de portocale prin piper negru); Se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați amestecul de cuscus, amestecul de suc, puiul și ingredientele rămase într-un castron mare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista