Rețeta de pui și cuscus din Africa de Nord ar putea satisface pofta ta africană în jur 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 400 de calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de stafide aurii, cuscus, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Cuscus Tradițional Nord-African (Calea Reală!), Salată De Cuscus Și Rodie Din Africa De Nord, și Creveți Condimentați Din Africa De Nord + Cuscus Israelian De Legume Prăjite De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie și amestecați treptat cuscusul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
3
Combinați sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente (suc de portocale prin piper negru); Se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați amestecul de cuscus, amestecul de suc, puiul și ingredientele rămase într-un castron mare și aruncați bine.
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.