Pui în sos picant de nucă de cocos

Pui în sos picant de nucă de cocos
Puiul în sos picant de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 608 calorii, 26g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți frunze exterioare și toate, cu excepția celor mai mici de 6 inci, aruncate, galangal, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de cocos la cuptor cu sos picant, Oferte de pui cu nucă de cocos cu sos picant de Mango, și Burritos de pui cu var de cocos cu sos picant de arahide Sriracha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați puiul cu sare și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
În timp ce puiul stă în picioare, zdrobiți ușor tamarindul cu apă fierbinte într-un castron folosind vârful degetelor până când pulpa se înmoaie, apoi forțați cu o spatulă de cauciuc printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron mic, aruncând solidele. Pulsează șalotă, ardei iute, ghimbir și turmeric cu chimen și coriandru într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. Zdrobiți ușor tulpinile de lemongrass cu fundul unei tigaie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TamarindTamarind
TurmericTurmeric
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
BolBol
3
Se amestecă împreună lapte de nucă de cocos, tamarind pur arkulume, amestec de șalotă, lemongrass, galangal și zahăr de palmier într - o oală grea de 6 până la 7 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
GalangalGalangal
TamarindTamarind
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați puiul și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând frecvent, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, parțial acoperit, până când este foarte fraged, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Transferați puiul cu clești într-un castron și fierbeți sosul, neacoperit, amestecând frecvent, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 4 căni, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute, apoi se îndepărtează orice grăsime, dacă se dorește. Aruncați lemongrass și sos de sezon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
SosSos
SareSare
7
Adăugați puiul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1
Puiul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit complet în sos, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista