Pui Yucatan în sos de susan roșu
Puiul Yucatan în sos de susan roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1176 calorii, 76g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, tortilla de porumb, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide, Pui Yucatan, și Yucat 6-Pui Condimentat.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, înmuiați ardeii iute și stafidele în 1 cană de apă fierbinte timp de 20 de minute.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare și rumeniți puiul până devine auriu, aproximativ 3 până la 4 minute pe parte (faceți în două loturi, dacă este necesar).
Scoateți puiul și turnați uleiul.
Așezați tigaia la foc mediu-mare și adăugați puiul, ardeii iute, stafidele și toate ingredientele rămase. Se amestecă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 35 până la 45 de minute sau până când puiul este gătit, întorcându-se de două ori în timpul gătitului.
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți pentru a se încălzi.
Așezați sosul într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu semințe de susan suplimentare.
Serviți cu tortilla de porumb prăjită sau orez alb simplu, dacă doriți.