Pui Valdostano
Pui Valdostano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 392 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de făină, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Făinați ușor sânii de pui, scuturând excesul de făină. Într-o tigaie mare la foc mic, topiți untul/margarina.
Se adaugă puiul și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate cu spatula cu fante și se lasă deoparte.
Creșteți căldura la mediu scăzut.
Adăugați ciupercile și sotati până când sucurile sunt redate, aproximativ 4 minute.
Adăugați vin și fierbeți până se reduce cu 1/4, aproximativ 3 până la 4 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat.
Adăugați stoc, pătrunjel și piper și fierbeți până când sosul se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Reduceți căldura la minim. Acoperiți fiecare piept de pui cu o felie de prosciutto și o felie de brânză fontina. Întoarceți puiul în tigaie și gătiți doar până se topește brânza.
Transferați puiul pe farfurii individuale și acoperiți fiecare cu o parte din sosul de ciuperci înainte de servire.