Pui umplut prăjit în sud cu sos de ceapă prăjită cu ardei roșu și Vidalia
Southern-Fried umplute de pui cu prăjită ardei roșu-și-Vidalian ceapa sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 900 calorii. Dacă aveți la îndemână slănină oscar meyer, ou, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza amestecul de coacere, puteți urma acest fel principal cu Catifea Roșie Tort Aluat Milkshake-Uri ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Piept de pui prăjit sudic cu sos de ceapă dulce Cremini, Pui prăjit sudic cu sos, și Pui prăjit sudic cu sos de țară.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Pune deoparte.
Așezați puiul, cu pielea în jos, între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un ciocan sau un știft.
Întindeți un sfert din amestecul de brânză cremă pe partea jupuită a fiecărei jumătăți de piept de pui; deasupra cu 1 bucată de slănină.
Roll up pui, jellyroll moda, piele de ridicare și tucking rola sub piele.
Bateți împreună oul și laptele într-un castron.
Combinați amestecul de copt, condimentul creol și piperul într-un vas superficial. Înmuiați rulourile de pui în amestec de ouă; dragă în amestec de amestec de copt.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într-o tigaie mare; se încălzește la 35
Prăjiți rulourile de pui, în loturi, 10 până la 12 minute sau până se rumenesc și gata, întorcând rulourile de pui des.
Scurgeți pe grătar peste prosoape de hârtie.
Lingură 1/4 cană prăjită sos de ceapă de ardei roșu și Vidalia pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire; deasupra cu 1 rulou de pui.
Stropiți cu sos suplimentar.