Topitură Greacă
Topirea greacă ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, brânza feta, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Resturile Grecești De Ton Se Topesc, Topiți-Vă Inima Tonul Se Topește, și Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Aruncați roșiile cu 1 lingură de
ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare. Aranjați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt.
Coaceți până când sunt doar înmuiate, aproximativ 10 minute. Între timp, bateți împreună Feta, iaurtul, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare; deoparte.
Puneți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand usturoiul este inmuiat si doar devine auriu.
Adăugați spanacul și sarea rămasă. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand spanacul este doar ofilit, aproximativ 4 minute.
Ungeți ambele părți ale pitasului cu uleiul de măsline rămas.
Se introduce la cuptor și se încălzește până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Puteți face acest lucru și pe un grătar la cald mediu.)
Așezați pitasul pe farfurii. Se acoperă cu spanacul și roșiile.
Stropiți sosul de iaurt-feta deasupra și serviți.