Pui Teriyaki Marinat
Marinat Teriyaki de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 131 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, ulei vegetal, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Marinat Teriyaki, Sos Teriyaki Marinat De Pui, și Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas sau castron din sticlă neporoasă.
Se toarnă 1 1/2 căni de vin peste pui, apoi se presară cu praf de usturoi și praf de ceapă. Acoperiți și refrigerați pentru a marina cel puțin 1 oră.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu.
Se sotează ceapa și ardeiul gras timp de 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Scoateți puiul din marinată, aruncând orice marinată rămasă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu și pui maro, adăugând sos teriyaki la 'sear'. Se fierbe cu vinul alb rămas și se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.
Adăugați amestecul de ceapă / ardei gras la pui și încălziți, amestecând.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.