Pui Teriyaki Marinat

Pui Teriyaki Marinat
Marinat Teriyaki de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 131 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, ulei vegetal, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Marinat Teriyaki, Sos Teriyaki Marinat De Pui, și Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un vas sau castron din sticlă neporoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 1 1/2 căni de vin peste pui, apoi se presară cu praf de usturoi și praf de ceapă. Acoperiți și refrigerați pentru a marina cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Pui întregPui întreg
VinVin
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se sotează ceapa și ardeiul gras timp de 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți puiul din marinată, aruncând orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu și pui maro, adăugând sos teriyaki la 'sear'. Se fierbe cu vinul alb rămas și se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Vin AlbVin Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați amestecul de ceapă / ardei gras la pui și încălziți, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
9
Se servește fierbinte.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista