Pui Tandoori

Pui Tandoori
Pui Tandoori ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 78 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, turmeric măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2137 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui Aproape Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu, apoi gătiți coriandrul, chimenul, turmericul, cayenne, garam masala și boiaua, amestecând des, până când sunt parfumate (aproximativ 2-3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Lăsați să se răcească complet.2
3
Bateți amestecul răcit de condimente-ulei în iaurt, apoi amestecați sucul de lămâie, usturoiul, sarea și ghimbirul.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Tăiați tăieturi adânci (până la os) în 3-4 locuri pe bucățile de picior/coapsă. Faceți doar 2-3 tăieturi dacă utilizați tobe și coapse separate. Se acoperă puiul în marinată, se acoperă și se răcește cel puțin o oră (de preferință 6 ore), nu mai mult de 8 ore. 4 pregătiți grătarul astfel încât o parte să fie destul de fierbinte la foc direct, cealaltă parte să fie mai rece, nu la foc direct. Dacă folosiți cărbune, lăsați o parte a grătarului fără cărbuni, astfel încât să aveți o parte fierbinte și o parte mai rece. Dacă utilizați un grătar pe gaz, porniți doar jumătate din arzătoare. Folosiți clești pentru a șterge grătarele cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal. Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Vrei puiul acoperit, dar nu gloppy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Copane De PuiCopane De Pui
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Puneți bucățile de pui pe partea fierbinte a grătarului și acoperiți. Gatiti 2-3 minute inainte de verificare. 5 întoarceți puiul astfel încât să fie maro (chiar și puțin carbonizat) pe toate părțile, apoi mutați-l în partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți cel puțin 20 de minute, până la 40 de minute (sau mai mult), în funcție de mărimea puiului și de temperatura grătarului. Puiul se face atunci când sucurile sale sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire. De asemenea, este minunat la temperatura camerei sau chiar rece a doua zi.
7
Se servește cu naan și pâine plată indiană sau cu orez în stil Indian, cu raita pe bază de iaurt pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
NaanNaan
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista