Pui prăjit la grătar și chipsuri groase
BBQ friptură de pui & chunky chips-uri ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți paprika, zahăr muscovado, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheat ' s scampi cu chipsuri groase, Pui De Bivol Spatchcocked Cu Chipsuri De Friptură De Rozmarin Și Roșu, și Chipsuri groase cu ceapă caramelizată și usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Într-un castron, amestecați boiaua și zahărul împreună cu câteva vârfuri generoase de sare. Sfatuiti panele de cartofi intr-o forma incapatoare de prajit, aruncati in 2 linguri de ulei pana se acopera, apoi condimentati cu o parte din amestecul de boia. Frecați puiul cu restul de ulei, condimentați în interior și în exterior, apoi frecați peste tot cu restul amestecului de boia. Împingeți cartofii pe părțile laterale ale cositorului și așezați puiul în mijloc.
Prăjiți netulburat, timp de 1 oră și 20 de minute.
Scoateți puiul, lăsați-l deoparte să se odihnească timp de 20 de minute, apoi folosiți o felie de pește pentru a întoarce cartofii și așezați-i într-un strat uniform. Continuați să prăjiți cartofii în timp ce puiul se odihnește, apoi serviți totul împreună.