Pui prajit crocant

Pui prajit crocant
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți Crispy Fried Chicken acasă. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD per porție. O porție conține 990 de calorii, 58 g de proteine și 61 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână condimente pentru carne de pasăre, apă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ pui prăjit crocant, pui prăjit crocant și pui prăjit crocant.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 2-2/3 căni de făină, sarea de usturoi, boia de ardei, 2-1/2 lingurițe de piper și condimente de pasăre. Într-un castron puțin adânc, bate ouăle și apa; adauga sare, piper si faina ramasa. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, apoi puneți în pungă, câteva bucăți o dată. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți puiul, mai multe bucăți o dată, timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când devine maro auriu și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Puiul prăjit poate fi asociat cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista