Pui Parmezan Crocant
Rețeta de pui Parmezan crocant poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 363 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, firimituri de biscuiți cu aromă de unt, jumătăți de piept de pui și parmezan. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Parmezan Crocant De Pui, Parmezan Crocant De Pui, și Parmezan Crocant De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați pieptul de pui la 1/4 in. grosime. Bateți oul într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați parmezanul și firimiturile de biscuiți. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestecul de firimituri. Într-o tigaie mică, gătiți puiul în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede.