Pui Parmezan Crocant

Pui Parmezan Crocant
Rețeta de pui Parmezan crocant poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 363 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, firimituri de biscuiți cu aromă de unt, jumătăți de piept de pui și parmezan. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Parmezan Crocant De Pui, Parmezan Crocant De Pui, și Parmezan Crocant De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aplatizați pieptul de pui la 1/4 in. grosime. Bateți oul într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați parmezanul și firimiturile de biscuiți. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestecul de firimituri. Într-o tigaie mică, gătiți puiul în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista