Tort De Cafea-Caramel Tres Leches
Reteta de cafea-Caramel Tres Leches tort ar putea satisface pofta din America de Sud în aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de cafea instant, zahăr, tort de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Dovleac Spice Tres Leches tort cu glazura de unt caramel sărat, și Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. dizolvați cafeaua instant într-un bol cu 1/3 cană de apă caldă. Gatiti zaharul intr-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, învârtind tigaia, dar fără a agita, până când zahărul devine chihlimbar, aproximativ 7 minute.
Scoateți de pe foc (nu vă faceți griji dacă rămân câteva bucăți de zahăr). Amestecați cu grijă amestecul de cafea până se omogenizează.
Turnați caramelul într-o tigaie de copt de 8 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi partea de jos și la jumătatea părților laterale.
Se lasă să se răcească până când caramelul nu mai este lipicios, aproximativ 10 minute.
Așezați jumătățile de tort, tăiate în jos, una lângă alta, deasupra caramelului, în tigaia pregătită. Puneți tortul peste tot cu o furculiță.
Bateți ouăle și gălbenușurile într-un bol până se spumează. Bateți încet laptele condensat și laptele evaporat până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ou peste tort, apăsând ușor pe tort, astfel încât să înmoaie lichidul. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până se fixează, 50 de minute până la 1 oră.
Transferați într-un suport, scoateți folia și lăsați să se răcească 30 de minute.
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul, apoi răsturnați-l pe o farfurie și desfaceți-l, lăsând caramelul să picure pe farfurie. La frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Tortul poate fi refrigerat, acoperit, până la 3 zile.)
Bateți crema cu un mixer până se formează vârfuri moi. Feliați tortul; deasupra cu frisca.