Tort De Cafea-Caramel Tres Leches

Tort De Cafea-Caramel Tres Leches
Reteta de cafea-Caramel Tres Leches tort ar putea satisface pofta din America de Sud în aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de cafea instant, zahăr, tort de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Dovleac Spice Tres Leches tort cu glazura de unt caramel sărat, și Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. dizolvați cafeaua instant într-un bol cu 1/3 cană de apă caldă. Gatiti zaharul intr-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, învârtind tigaia, dar fără a agita, până când zahărul devine chihlimbar, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scoateți de pe foc (nu vă faceți griji dacă rămân câteva bucăți de zahăr). Amestecați cu grijă amestecul de cafea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Turnați caramelul într-o tigaie de copt de 8 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi partea de jos și la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se lasă să se răcească până când caramelul nu mai este lipicios, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Așezați jumătățile de tort, tăiate în jos, una lângă alta, deasupra caramelului, în tigaia pregătită. Puneți tortul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Bateți ouăle și gălbenușurile într-un bol până se spumează. Bateți încet laptele condensat și laptele evaporat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă amestecul de ou peste tort, apăsând ușor pe tort, astfel încât să înmoaie lichidul. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până se fixează, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați într-un suport, scoateți folia și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul, apoi răsturnați-l pe o farfurie și desfaceți-l, lăsând caramelul să picure pe farfurie. La frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Tortul poate fi refrigerat, acoperit, până la 3 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Bateți crema cu un mixer până se formează vârfuri moi. Feliați tortul; deasupra cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Fotografie de Kang Kim
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista