Pui marinat italian

Pui marinat italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați puiul marinat italian. Această rețetă face 4 porții cu 562 de calorii, 24 g de proteine și 45 g de grăsime fiecare. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal accesibil. 52 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos pentru salată, sare și piper, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și cetogenă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 52%. Rețete similare sunt puiul marinat la grătar italian, puiul marinat italian cu cartofi roșii și puiul marinat la grătar italian cu dovlecel.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul într-un vas sau bol de sticlă neporoasă. Faceți mai multe găuri în sâni cu o furculiță; se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se acopera cu sos pentru salata. Se amestecă, se acoperă vasul și se dă la frigider pentru a marina timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (1 Taiata In Felii, 1 Taiata Cubulete)Ceapa (1 Taiata In Felii, 1 Taiata Cubulete)
Sos De SalatăSos De Salată
2 Piept De Pui La Rotisor Din Magazin, Tocat Fin Pentru A Da 2 Cani De Carne2 Piept De Pui La Rotisor Din Magazin, Tocat Fin Pentru A Da 2 Cani De Carne
Echipamente pe care le vei folosi
12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă12-de Grâu Integral Sau Pâine Lavash Simplă
2
Încinge uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
3
Scoateți puiul din marinată (aruncând orice marinadă rămasă) și prăjiți-l în tigaie timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 Piept De Pui La Rotisor Din Magazin, Tocat Fin Pentru A Da 2 Cani De Carne2 Piept De Pui La Rotisor Din Magazin, Tocat Fin Pentru A Da 2 Cani De Carne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista