Pui La Grătar Adobo
Adobo de pui la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de apă, sos de soia, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Delicioso Adobo Pui La Grătar, Pui Adobo La Grătar (Pollo Adobado), și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Într-o oală mare, amestecați sosul de soia, apa, oțetul, mierea, usturoiul, frunzele de dafin și piperul. Aduceți amestecul la fierbere și puneți puiul în oală. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți 35 până la 40 de minute.
Scoateți puiul, scurgeți-l pe prosoape de hârtie și lăsați-l deoparte. Aruncați frunzele de dafin. Întoarceți amestecul la fierbere și gătiți până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni.
Așezați puiul pe grătarul pregătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se rumenesc.
Se servește cu amestecul de sos de soia rămas.