Pui Korma

Pui Korma
Puiul Korman este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 612 calorii, 43G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați migdale, păstăi de cardamom, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați legume korma , cum se face legume Korma, Pui Korma, și Puiul Meu Korma pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Revista