Pui fript cu gust de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu gust de măsline. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 426 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, și Pui la tigaie cu gust de roșii-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul cu prăjitor de pâine la 425 F. Într-o tavă de copt cu prăjitor de pâine, combinați puiul, 2 linguri de ulei, sarea, piperul, rozmarinul și usturoiul feliat. (Puteți acoperi și refrigera până la 12 ore.)
Se întinde într-un singur strat, cu pielea în sus și se prăjește până se gătește, aproximativ 35 de minute. Între timp, într-un castron mic, combinați măslinele, roșiile (dacă folosiți), usturoiul tocat, pătrunjelul și uleiul rămas. Pentru a servi, împărțiți verdeața și puiul între farfurii individuale și lingurați gustul de măsline deasupra ambelor.