Pui fript cu gust de măsline

Pui fript cu gust de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu gust de măsline. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 426 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, și Pui la tigaie cu gust de roșii-măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul cu prăjitor de pâine la 425 F. Într-o tavă de copt cu prăjitor de pâine, combinați puiul, 2 linguri de ulei, sarea, piperul, rozmarinul și usturoiul feliat. (Puteți acoperi și refrigera până la 12 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
ToasterToaster
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se întinde într-un singur strat, cu pielea în sus și se prăjește până se gătește, aproximativ 35 de minute. Între timp, într-un castron mic, combinați măslinele, roșiile (dacă folosiți), usturoiul tocat, pătrunjelul și uleiul rămas. Pentru a servi, împărțiți verdeața și puiul între farfurii individuale și lingurați gustul de măsline deasupra ambelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
VerziiVerzii
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista