Pui Fiert Din Africa De Est

Pui Fiert Din Africa De Est
Puiul fiert din Africa de Est ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, curmale, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Fiert Din Africa De Est, Pui de cocos cu arome din Africa de Est, și Est-African Spritz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa în tigaie; reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ghimbirul și următoarele 5 ingrediente (ghimbir prin usturoi); gatiti timp de 1 minut. Se amestecă puiul, bulionul și ingredientele rămase și se fierbe. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este Radley & Finch the Profs Pinotage. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista