Pui de sud cu caise

Pui de sud cu caise
Southern Caise Chicken este un fel principal fără gluten . Pentru 1,4 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 216 calorii , 25 g de proteine și 7 g de grăsimi . Un amestec de jumătăți de piept de pui, smântână, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasolea Lima de Sud simplă: O parte perfectă pentru mesele sudiste copioase , am găsit o modalitate mai sănătoasă de a ne bucura de felul tău de mâncare sudic preferat! Veți iubi legumele noastre sănătoase de sud și Southern Comfort" Hot Dog cu slănină cu friptură de sud .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Aranjați bucățile de pui într-un singur strat în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți descoperit timp de 25 până la 30 de minute sau până când nu mai este roz în centru, iar sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
În timp ce puiul se gătește, amestecați într-un castron mic conservele de caise, smântâna, muștarul, sare și piper. Cand puiul este gata, scoatem din cuptor si imbracam cu sosul. Reveniți la cuptor pentru 10 până la 12 minute sau până când sosul este clocotiș și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling
NV Amber Falls Winery Sarah's Choice Riesling
Acest Riesling aromat semidulce are un buchet distinct de „miere”. Perfect echilibrat, acest vin are note gustative de fructe coapte în față și un final ușor persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista