Pui de Revelion
Puiul de Revelion este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 258 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sos de salată, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Anul Nou Lo Mein, Ziua de Anul Nou Brunch Chicken Chilaquiles, și Anul Nou Chinezesc: Pui Kung Pao.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Aranjați aripile de pui într-un singur strat în vasul de copt pregătit. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron, amestecați împreună sosul de salată italiană, gemul de caise, sucul de mere și amestecul de supă de ceapă uscată.
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Scoateți capacul în timpul ultimelor 20 de minute de gătit.