Pui Curry

Pui Curry
Puiul Curry este o rețetă indiană care servește 4. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, ulei de canolan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), și Speedy Malaysian Chicken Curry (ft. A1 Sos De Curry Instant De Carne).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, curry și fulgii de ardei roșu. Se amestecă bulionul și sosul de soia până se omogenizează; da deoparte. Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok acoperit cu spray de gătit, amestecați puiul în 1 linguriță de ulei timp de 5-6 minute sau până când sucurile de pui curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Spray De GătitSpray De Gătit
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, amestecați morcovii și usturoiul în uleiul rămas timp de 1 minut. Se amestecă broccoli; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa; gatiti 1-2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Se amestecă amestecul de bulion și se amestecă în legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți puiul în tigaie;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Curry funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Lessurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se împerechează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista