Pui Curry

Pui Curry
Curry de pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 356 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de cupe deli pui rotisor, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, amestecați pastele nefierte, sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă, apă fierbinte, lapte, unt, pui și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Pui întregPui întreg
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
4
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Se ia de pe foc; descoperi (sosul se va îngroșa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista