Pui cu șofran, stafide și nuci de pin
Puiul cu șofran, stafide și nuci de pin necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, șofran, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Orez șofran cu stafide aurii și nuci de pin, Orez șofran cu stafide aurii și nuci de pin: petrecerea de lansare a cărții unui mozaic comestibil, și Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mare și condimentați puiul.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie, apoi puiul. Se rumenesc aproximativ 5 minute pe fiecare parte, se scoate pe o farfurie, apoi se lasă deoparte.
Coborâți focul la mediu. În grăsimea rămasă, prăjiți ceapa timp de 3 minute, apoi adăugați usturoiul și șofranul. Gatiti inca 3-4 minute.
Adăugați sherry, apoi fierbeți timp de 3-5 minute până când este siropos.
Puneți bucățile de pulpă de pui înapoi în tigaie, vârful în stoc, cimbru și stafide, acoperiți, apoi gătiți ușor la foc mic timp de 20 de minute.
Adăugați carnea de sân și orice sucuri rămase pe farfurie. Fierbeți încă 10 minute până când este fiert și sosul din tigaie s-a redus.
În timp ce puiul gătește, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Împrăștiați nucile de pin peste o foaie de copt, apoi prăjiți timp de 10 minute până devin aurii și prăjite. Odată ce puiul a fiert, condimentați după gust, împrăștiați cu nuci de pin și pătrunjel, apoi serviți cu orez.