Pui cu usturoi și sos
Garlic Chicken 'n' Gravy durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest sos are 196 de calorii, 25 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de căței de usturoi, supă de pui, oregano și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui prăjit cu usturoi cu sos, Crockpot Chicken & Garlic Gravy și Rustic Roasted Garlic Chicken with Asiago Gray.
Instrucțiuni
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți puiul și usturoiul în unt la foc mediu-mare timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați 1/2 cană bulion, vin sau bulion suplimentar, busuioc și oregano. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Scoateți puiul cu o lingură cu fantă și păstrați-l la cald. Într-un castron mic, combinați făina și bulionul rămas până la omogenizare; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.