Pui cu boabe de bere și ienupăr

Puiul cu boabe de bere și ienupăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bere, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Monkfish cu varză Savoy și fructe de ienupăr, Somon fript pe Weinkraut cu fructe de ienupăr, și Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă.
Instrucțiuni
Condimentează puiul generos cu sare și piper. Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt netăiat în ulei.
Adăugați puiul în loturi și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; scoateți pe o farfurie. Reduceți focul la moderat, adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de bere și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de jos. Întoarceți puiul în tigaie, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Întoarceți și ungeți puiul cu sucurile de tigaie, apoi acoperiți și fierbeți până la fiert, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald. Fierbeți sucurile de tigaie la foc mare până când sunt siropoase, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat.
Adăugați boabele de ienupăr, boabele de piper roz și restul de 2 linguri de bere, apoi amestecați restul de 3 linguri de unt rece, câteva bucăți pe rând. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc. Întoarceți puiul în tigaie și puneți sosul peste el pentru a acoperi.
Serviți puiul pe un platou sau farfurii, presărat cu pătrunjel.