Puiul cu boabe de bere și ienupăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bere, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Monkfish cu varză Savoy și fructe de ienupăr, Somon fript pe Weinkraut cu fructe de ienupăr, și Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă.
Instrucțiuni
1
Condimentează puiul generos cu sare și piper. Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt netăiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul în loturi și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; scoateți pe o farfurie. Reduceți focul la moderat, adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați 1/2 cană de bere și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de jos. Întoarceți puiul în tigaie, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Întoarceți și ungeți puiul cu sucurile de tigaie, apoi acoperiți și fierbeți până la fiert, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald. Fierbeți sucurile de tigaie la foc mare până când sunt siropoase, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați boabele de ienupăr, boabele de piper roz și restul de 2 linguri de bere, apoi amestecați restul de 3 linguri de unt rece, câteva bucăți pe rând. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc. Întoarceți puiul în tigaie și puneți sosul peste el pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți puiul pe un platou sau farfurii, presărat cu pătrunjel.