Spaghete La Grătar

Spaghete La Grătar
Reteta Spaghete gratar este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 5,49 USD pe porție. O porție conține 1172 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de spaghete, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Foodnetwork. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 79%. Încearcă Spaghete La Grătar, Spaghete De Grătar Din Sud, și Sos De Spaghete Pentru Grătar Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați boiaua, zahărul și pudra de ceapă într-un castron mic. A se păstra într-un recipient etanș până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Combinați ketchup-ul, ambele zaharuri, 1 1/2 lingurițe de piper, pudra de ceapă, pudra de muștar, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, oțetul de cidru, 1/3 cană amestec de condimente și 1 cană de apă într-o oală mare sau cuptor olandez. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea sosului de oală. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
PiperPiper
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
4
Adăugați legumele sotate și carnea de porc trasă în sos și continuați să fierbeți, încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
LegumeLegume
SosSos
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti spaghetele dupa cum directioneaza eticheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se scurge, apoi se adaugă în oală cu sosul și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rosum este revigorant la temperaturi ridicate și completează sosurile dulci și picante și freacă. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Artezin Mendocino Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Artezin Mendocino Zinfandel
Artezin Mendocino Zinfandel
Un granat închis, aproape clocitor roșu Vermillion culoarea este izbitoare însticlă, mult mai bogată și mai adâncă decât recoltele anterioare. Aromele de fructe roșii domină, arătând rodie, cireș și boysenberry, accentuate de piper alb și condimente de stejar de cedru. Aromele aduc un zâmbet, cu adevărat' Zinny ' condus de zmeură și loganberry frumos prezentate cu condiment și caracter clasic de condimente Zinfandel. Acest vin este aproape plușat, rotund și acoperit, cu taninuri fine și un finisaj decisiv lung, sugerând potențialul de îmbătrânire cu complexități și nuanțe suplimentare care nu au fost încă dezvăluite. Totuși, acest lucru va aduce un zâmbet de satisfacție imediată, în special atunci când este asociat cu carne robustă la grătar, paste bogate, cum ar fi Rigatoni Bolognese, tocănițe consistente și brânzeturi artizanale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
BucătăriiGrătar
Revista