Pui Coreean La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul coreean la grătar. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.28 pe portie. O porție conține 927 calorii, 72g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Grătar coreean BBQ scurt coaste câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, Char-gratar stil coreean BBQ cotlete de porc și artizan coreeană carne Giveaway, și pui la grătar în stil coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună soia, oțetul, mierea, pasta de chili, ghimbirul și usturoiul într-un bol și împărțiți amestecul în jumătate.
Adăugați 1 jumătate într-un vas mare de copt, apoi adăugați puiul, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați carnea să se marineze la frigider cel puțin 4 ore sau până la 8 ore.
Adăugați ceapa verde, uleiul de susan, piperul negru și semințele de susan în jumătatea rămasă a amestecului. Rezervați-l ca sos de scufundare pentru puiul finit.
Aprindeți un grătar, asigurându-vă că includeți o zonă de căldură indirectă.
Scoateți puiul din marinată și puneți-l peste cărbune, cu pielea în jos. Grătați până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 10 minute. Mutați puiul în zona de căldură indirectă, coborâți capacul și grătați până când este gătit.
Scoateți puiul de pe grătar pe o tăietură și sculptați. Aranjați puiul pe un platou de servire și serviți învelit în tortilla, dacă doriți, cu sos de scufundare pe lateral.