Pui Coreean La Grătar

Pui Coreean La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul coreean la grătar. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.28 pe portie. O porție conține 927 calorii, 72g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Grătar coreean BBQ scurt coaste câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, Char-gratar stil coreean BBQ cotlete de porc și artizan coreeană carne Giveaway, și pui la grătar în stil coreean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună soia, oțetul, mierea, pasta de chili, ghimbirul și usturoiul într-un bol și împărțiți amestecul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați 1 jumătate într-un vas mare de copt, apoi adăugați puiul, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați carnea să se marineze la frigider cel puțin 4 ore sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Adăugați ceapa verde, uleiul de susan, piperul negru și semințele de susan în jumătatea rămasă a amestecului. Rezervați-l ca sos de scufundare pentru puiul finit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
Pui întregPui întreg
5
Aprindeți un grătar, asigurându-vă că includeți o zonă de căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți puiul din marinată și puneți-l peste cărbune, cu pielea în jos. Grătați până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 10 minute. Mutați puiul în zona de căldură indirectă, coborâți capacul și grătați până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți puiul de pe grătar pe o tăietură și sculptați. Aranjați puiul pe un platou de servire și serviți învelit în tortilla, dacă doriți, cu sos de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista