Pui Cajun Caramelizat

Pui Cajun Caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Cajun caramelizat. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de condimente cajun, piept de pui jupuit și dezosat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cajun usturoi creveți cu unt de lămâie cu mămăligă de porumb caramelizată, Rajun Cajun BBQ Sauce-în interiorul multor mall-uri sunt restaurante Rajun Cajun, servesc BBQ inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, și Cajun Pui Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/2 inci folosind un știft sau o parte plană a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Amestecați împreună zahărul brun și condimentul Cajun; frecați amestecul peste pui. Pui la grătar, acoperit cu capac de grătar, 4 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Zahăr BrunZahăr Brun
Pui întregPui întreg
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Cotlete de porc caramelizate Cajun: înlocuiți Cotletele de carne de porc dezosate de 4 (1/2 inci) pentru piept de pui. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc DezosatăCarne De Porc Dezosată
Piept De PuiPiept De Pui
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista