Pui Butterflied Stil Grecesc

Pui Butterflied Stil Grecesc
Butterflied pui stil grecesc ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 2507 calorii, 148g de proteine, și 196g de grăsime fiecare. Pentru $10.44 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare și piper kosher, ulei de canolan, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Cotlet De Porc Cubanez În Stil Cubanez, Pui În Stil Grecesc, și Împachetări De Pui În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu. Dacă utilizați lemn de esență tare sau alt cărbune, deplasați-vă pe 1 parte a grătarului; dacă utilizați gaz, lăsați 1 secțiune oprită.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Condimentați puiul pe ambele părți cu sare și piper și stropiți bine cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați pe partea de piele a grătarului în jos la foc direct, gătind până se rumenesc și ușor carbonizate. Deschideți și închideți grătarul, după cum este necesar, pentru a menține căldura fără a lăsa pielea să ardă. Când pielea este frumos carbonizată și blisterată, răsturnați și treceți la căldură indirectă, închideți capacul și continuați să gătiți până când tocmai ați gătit, cu aproximativ 17 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în pui înregistrează 155 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
În timp ce puiul gătește, ungeți roșiile, lămâile și feliile de ceapă cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați lămâile tăiate cu fața în jos până se rumenesc, iar roșiile tăiate cu fața în jos până se carbonizează ușor. Grătați feliile de ceapă, răsturnând o dată, până se înmoaie și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Faceți vinaigreta amestecând oțetul și muștarul până se omogenizează. Se amestecă încet uleiul de măsline, apoi se amestecă oregano și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Pentru a servi, sculptați puiul în 6 până la 8 bucăți de servire și aranjați într-un castron mare de servire superficială. Aranjați roșiile și ceapa, toate, cu excepția a 1 din jumătățile de lămâie, și castraveții peste și în jurul puiului. Împrăștiați măslinele și brânza feta, apoi stropiți cu vinetă. Rupeți frunzele de busuioc peste vas, apoi bateți iaurtul în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
VinetăVinetă
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Revista