Pui asiatic

Pui asiatic
Pui asiatic este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 343 de calorii, 29 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,86 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, usturoi, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați burger asiatic de pui cu maionă picant și lemongrass și salată asiatică murată, pui asiatic și pui asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul pe ambele părți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
1 Halbă (aproximativ 6 Uncii) De Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)1 Halbă (aproximativ 6 Uncii) De Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
2
Combinați sosul teriyaki, apa, marmelada și usturoiul; se toarnă peste pui. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când un termometru arată 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală.Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală.
Pentru Dimensiunea LorPentru Dimensiunea Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncărurile asiatice depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista