Pufuri De Curry Cu Nucă De Cocos

Pufuri De Curry Cu Nucă De Cocos
Coconut Curry Puffs ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food52 are 4 fani. Un amestec de coriandru, turmeric, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bufe De Curry Japoneze, Bufe De Curry La Cuptor, și Pufuri De Curry Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista