Prăjită Întreg Bas Negru

Prăjită Întreg Bas Negru
Prăjită întreg bas negru este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1418 calorii, 69G de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $ 9.97 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ierburi proaspete ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Lavandă Cu Afine ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biban de mare negru prăjit cu roșii și salată de măsline, Bas negru prăjit cu sos de cidru de mere-Kale, și Bas Negru Afumat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. clătiți peștele și uscați bine cu un prosop de hârtie. Scor fiecare parte a peștelui 3-4 ori pe o prejudecată, aproximativ 1/2-inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați pătrunjelul, tarhonul și cimbrul în 1 buchet mare cu tulpinile atașate și separați o treime din buchet. Tăiați bine buchetul separat, mai mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se amestecă cu un sfert din feliile de fenicul, o treime din frunze, usturoi și capere și 2 din feliile de lămâie, făcând un fel de marinată de citrice herby.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4
Amestecați amestecul de plante tocate cu uleiul de măsline și frecați amestecul în interiorul și în exteriorul peștelui, precum și în interiorul fantelor. Acest lucru va permite aromelor de citrice herby să pătrundă prin pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6
Așezați jumătate din ierburile rămase, fenicul, feliile de lămâie, usturoiul și caperele într-un pat pe fundul unei tigaie și cealaltă jumătate în interiorul cavității peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Puneți peștele într-o tigaie. Distribuiți uniform vinul și untul în tigaie și puneți-l în cuptor. Vinul vă va ajuta să vă mențineți peștele umed și să îl ajutați la abur, precum și să faceți un sos excelent cu untul. Prăjiți până când peștele s-a gătit sau până când pielea este crocantă și peștele este fulgios, 25 până la 30 de minute. Transferați cu grijă peștele într-un platou de servire cu un pat de cuscus israelian (aveți grijă, peștele este fraged și se poate rupe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se toarnă sosul din tigaie peste pește și File pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Aduceți 3 căni de apă sărată la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați cuscusul, acoperiți și îndepărtați de pe foc. Lăsați cuscusul să stea până când apa este absorbită, 8 până la 10 minute. Se amestecă coacăzele, ierburile proaspete, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă într-un mic glug de ulei de măsline înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
CoacăzeCoacăze
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista