Prăjituri De Smochine Cu Caramel De Pecan Lipicioase Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu smochine cu caramel de pecan fără Gluten. O porție conține 246 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Prăjituri De Cartofi Dulci Pentru Bebeluși Cu Sos Lipicios De Caramel-Pecan, Mini tarte cu Pecan Caramel fără cereale și fără Gluten, și Caramel fără Gluten și pecan Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți 24 de căni de briose de dimensiuni obișnuite cu scurtare.
În castron mare, puneți zahăr brun, nuci pecan și sare. Folosind blender de patiserie sau furculiță, tăiați în 1/2 cană de unt până când amestecul este sfărâmicios.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec sfărâmicios în partea de jos a fiecărei căni de briose; apăsați ușor pentru a aplatiza.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, scorțișoară, nucșoară, restul de 1/2 cană unt, apă și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Adăugați conserve; bate 30 de secunde. Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat de tort peste amestecul sfărâmicios în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când tortul se rumeneste.
Scoateți din cuptor; așezați imediat raftul de răcire deasupra tigaiei. Întoarceți-vă cu susul în jos pentru a elibera prăjituri.