Hamburgeri Italieni Ușori

Hamburgeri Italieni Ușori
Rețeta hamburgerii italieni ușori ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 2 porții cu 232 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, spaghete, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hamburgeri Italieni, Hamburgeri Italieni, și Hamburgeri Italieni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de vită și presărați 1 lingură de parmezan peste amestec; se amestecă bine. Formați în două chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, gătiți chiftelele timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați sosul de roșii și condimentul Italian; se toarnă peste chiftele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sos De RoșiiSos De Roșii
CarneCarne
4
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Serviți chiftele și sosul peste spaghete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, vanilie, bogat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista